Skip to main content
Uutiset

Haapajärvi mukaan valokuituhankkeeseen

By 10.11.2015No Comments

Haapajärven kaupunginvaltuusto on tehnyt myönteisen päätöksen valokuituverkon rakennuttamisesta -laajakaista kaikille periaatteella. Edellyttäen, että tilaajia on vähintään puolet alueen talouksista. Rakennussuunnitelmissa on siten koko kunta, myös keskusta.

Rakentaminen on tarkoitus toteuttaa kahdessa tai kolmessa vaiheessa ja alueiden rakentumista ohjaa kysyntä. Ne kylät tai alueet, jotka aktivoituvat nopeimmin myös urakoidaan ensimmäisten joukossa, ottaen kuitenkin huomioon maantieteellisen sijoittumisen kokonaisuuteen.

Tiedottamisessa kylät ovat voimakkaasti aktivoituneet, -hyvä! Tästä on hyvä jatkaa, tulemme rekrytoimaan joukkoomme myyntiedustajan, mikäli olet aidosti kiinnostunut myynnistä ja haluat tehdä tulosta hyvällä asenteella ja saada asiakkaat kiinnostumaan luotettavasta tietoliikenneyhteydestä, joka täyttää kaikki nykyiset ja tulevaisuuden tietoliikennetarpeet, voit ottaa jo nyt yhteyttä meihin.

Tavoitteena on, että rakentaminen käynnistyy keväällä 2016, sitä ennen on vielä monta mutkaa edessä ja kiveä kääntämättä, tehdään se yhdessä, hyvässä yhteistyössä.

Hallinnoi evästeasetuksia