Riittääkö kotisi nettiyhteydessä vauhtia kaikelle mitä tarvitset?

Valitsemalla PyhäNetin Laajakaistan varmistat, että saat toimintavarman ja nopean nettiyhteyden, jota voit käyttää rajattomasti kuukausihinnalla.

Millainen Laajakaistapaketti sopii sinulle?

100M Perusnetti

39,90

kk

Valitse 100M Perusnetti, jos käytät nettiä lähinnä laskujen maksuun, satunnaiseen someselaamiseen  ja uutisten lukemiseen. Perusnetti riittää myös suoratoistosarjojen katseluun. Palvelun Internetliikennenopeus on 100 Mbps*.

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus yhden kuukauden irtisanomisajalla.

1G SupernettiParas

49,90

kk

1G Supernetti on paras vaihtoehto, kun tarvitaan nettiyhteyttä, joka jaksaa pyörittää sujuvasti videokonferensseja, striimattavia videoita tai verkkopelejä – tai vaikka kaikkia näitä yhtä aikaa. Tämä palvelu vastaa tarpeeseen, jossa internetin käyttäjiä on useampia ja tiedonsiirron pitää olla häiriötöntä joka tilanteessa.

Palvelun Internetliikennenopeus on 1 Gpbs*.

Palveluun sisältyy Maxivision TV-palvelu**.

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus yhden kuukauden irtisanomisajalla.

1G Mökki

39,90

kk

1G Mökki -laajakaistapalvelu on saatavissa loma-asuntoon tai käytössäsi olevaan toiseen asuntoon. Palvelun Internetliikennenopeus on 1 Gbps*.

Palveluun sisältyy Maxivision TV-palvelu**.

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus yhden kuukauden irtisanomisajalla.

Palveluiden käyttäjätuki puhelimitse 040 624 1146 tai sähköpostitse  tuki (at) pyhanet.fi.

* Palvelun toteutuvan nopeuden keskiarvo on vähintään 50% liittymän enimmäisnopeudesta mitattuna neljän tunnin pituisella aikavälillä Toimittajan runkoverkon palvelimille. Katso nopeus ja vaihteluvälit

** Tv-palvelu edellyttää Maxivisionin viihdeboksin hankinnan (maxivision.fi/pyhanet , PyhäNetin toimisto,  Veikon Kone Kangaskokko Kärsämäki ja Veikon Kone Haapajärvi)

Miksi Kannattaa valita PyhäNetin Laajakaista?

PyhäNet on paikallinen toimija ja tunnemme parhaiten paikalliset olosuhteet Haapajärvellä, Pyhäjärvellä, Reisjärvellä ja Kärsämäellä.

Valokuituyhteys on erittäin luotettava ja toimintavarma valinta verkkoyhteydeksi. PyhäNetin Laajakaista on usein mahdollista saada myös alueille, jonne suuremmat toimijat eivät pysty nopeita verkkoyhteyksiä toimittamaan.

Lisäksi palvelumme on joustavaa ja esimerkiksi asiakaspalveluumme saa helposti yhteyden puhelimitse ilman pitkiä jonotuksia.

Mihin PyhäNetin Laajakaistan voi saada?

PyhäNetin laajakaistapalvelut ovat toteutettavissa PyhäNetin rakentaman valokuituverkon alueella Pyhäjärvellä, Haapajärvellä, Reisjärvellä ja Kärsämäellä. Saatavuuden voit tarkistaa PyhäNetin asiakaspalvelusta puhelimitse.

Yhteistyökumppanit