Maxivision – Koko kodin TV

Maxivision on koko kodin TV-palvelu, joka sisältyy PyhäNetin 200M Tuplanopea ja 1G Supernetti -liittymiin (arvo 12€/kk). Maxivisionin avulla nautit lempisarjoistasi, uusimmista elokuvista ja parhaasta huippu-urheilusta kotonasi, mökilläsi tai missä tahansa sinulla onkaan nettiyhteys.

Peruspalvelu -kanavapaketilla ja digiboksilla katsot 18 HD-kanavaa: YLE 1, YLE 2, MTV3, Nelonen, Hero, YLE Teema & Fem, FOX, Sub, Jim, Kutonen, TV5, LIV, AVA, Frii, TLC, National Geographic, AlfaTV ja Paramount Network! Lisäksi Peruspalveluun sisältyvät automaattisesti  Yle TV1 alueuutiskanavat.

Asiakasetuna saat lisäksi kaksi HD-laatuista Bonus -kanavaa: Eurosport 1 ja Discovery Channel.  Bonuskanavat saat käyttöösi aktivoimalla kanavat Maxivision palvelukeskuksessa.  Aktivointi on voimassa vuoden kerrallaan.

Kaikille Maxivision boksin tilaajille kuuluu myös Maxivision mobiilisovellus. Sovelluksen avulla voit katsoa kätevästi suoria lähetyksiä sekä tallenteita missä ikinä oletkin. Mobiilissa suoria lähetyksiä voi katsoa Yle 1, Yle 2, Yle Teema & Fem ja FOX kanavilta sekä C Moren ja Viasatin urheilukanavilta, kun kanavapaketti on tilattu boksille.

Mobiilisovelluksen voit ladata älypuhelimellesi tai tabletillesi maksutta Google Play Storesta tai App Storesta.

Maxivisionin saat käyttöösi hankkimalla Maxivision boksin hintaan 179€. Tilaa boksi osoitteesta: maxivision.fi/tilaa-digiboksi/, käy noutamassa PyhäNetin toimistolta tai vieraile asiantuntevilla jälleenmyyjillä: Juhamatic Pyhäjärvi, Veikon Kone Kärsämäki tai Veikon Kone Haapajärvi.

Mikäli hankit boksin muualta, ilmoitathan siitä meille, jotta kanavapakettietu saadaan käyttöön.

Boksin tilaamisen yhteydessä luot tunnukset Maxivison palvelukeskukseen, jossa sinulla on mahdollisuus laajentaa Maxivision palvelua makusi mukaan. Palvelukeskuksen kautta tilaat esimerkiksi suosituimmat kanavapaketit, kuten C Moren ja Viasat, sekä yksittäiset kanavat, lähes rajattoman tallennustilan ja lisälaitteet. Kirjaudu sisään Maxivision palvelukeskukseen.

Hankkimalla useamman Maxivision boksin katsot joustavasti tallenteitasi kaikilta bokseilta sekä saat tilaamasi lisäkanavat yhdellä tilauksella kodin kaikkiin televisioihin**. PyhäNet asiakkaiden erikoisetuna 200M Tuplanopea ja 1G Supernetti palveluiden hintaan kuuluu kaksi Peruspalvelu -kanavapakettia (norm. 12€/kk), joten boksin tilaamisen jälkeen maksat vain tilaamastasi sisällöstä.

**Tilattuja kanavapaketteja voi katsella yhdestä televisiosta kerrallaan. Kanavat voi siirtää halutulle Maxivision boksille Maxivision palvelukeskuksessa.

Lisätietoja palvelusta saat Maxivisionin nettisivuilta. Tutustu myös Maxivisionin Facebook -sivuun, josta löydät ajankohtaisia vinkkejä liittyen Maxivision palveluihin.