Skip to main content

PyhäNet Oy ja Elisa ovat solmineet sopimuksen, jonka myötä PyhäNetin tarjoamat laajakaista ja tv-palvelut ovat saatavilla nyt myös Elisan valokuituverkon alueella Haapajärvellä. PyhäNetin palvelut ovat aiemmin olleet Haapajärvellä saatavilla vain PyhäNetin omassa verkossa, mutta sopimuksen myötä palveluiden saatavuus laajenee Elisan valokuituverkkoon esimerkiksi Oksavan alueella.

”Otimme ongelmamme puheeksi Elisan kanssa, ja jo heti ensimmäisestä keskustelusta lähtien meillä oli yhteinen tahto järkevän ratkaisun löytämiseksi. Aikaansaatu ratkaisu onkin kokonaistaloudellisesti järkevin mahdollinen, ja hyödyntämällä Elisan olemassa olevaa kattavaa verkkoa voimme tarjota PyhäNetin laadukkaat palvelut laajemmin Haapajärvellä haaskaamatta arvokkaita luonnonvaroja”, valottaa PyhäNetin toimitusjohtaja Eetu Pekola.

”Yhteistyö muiden operaattorien ja kuitutoimijoiden kanssa on ollut aina tärkeää Elisalle. PyhäNet on osa tätä kokonaisuutta ja nyt uuden sopimuksen myötä olemme mukana tukemassa PyhäNetin tarpeita ja tuomme Elisan laadukkaan verkon PyhäNetin loppuasiakkaiden käyttöön. Yhteistyö PyhäNetin ja Eetu Pekolan kanssa on sujuvaa ja uskomme että jatkossakin löydämme yhteistyönpaikkoja alati muuttuvassa maailmassa”, kertoo Elisan kiinteän verkon yhteyksistä vastaava osastopäällikkö Niklas Granholm.

Hallinnoi evästeasetuksia