Skip to main content

Jääkiekolla on vahva asema alueellamme nuorten harrastuksena. Me PyhäNetillä koemme harrastamisen ja huippu-urheilun tukemisen tärkeänä ja olemme iloisia, kun saamme olla osa historiaa uuden kiekkojoukkueen, Joki United U16 SM mukana. Tutustutaan vähän tarkemmin joukkueen taustoihin!

Pyhäjärven U15-joukkue menestyi viime kaudella mainiosti sarjassaan ja joukkueen halu kehittyä ja edetä harrastuksessaan on vahva. Valmennusjohdolla syntyi ajatus sm-sarjaan pyrkimisestä, mutta pienen joukkueen resurssit eivät yksin riitä näin valtavaan ponnistukseen. Yhteistyössä on voimaa ja syntyi uusi joukkue Joki United U16 SM, kun Pyhäjärven Pohti, Haapajärven Kiilat Hockey, Nivalan Cowboys ja Haapaveden Huskyt yhdistivät voimansa. Joukkueessa pelaa tällä hetkellä nuoria myös Pihtiputaalta, Siikalatvalta, Lapinlahdelta ja jopa Latviasta. 

  • Joukkueiden yhdistämisellä halutaan turvata laadukas pelaajapolku jokaiselle ja luoda entistä vahvempaa pohjaa nykyisille ja tuleville juniorijääkiekkoilijoille, kertoo joukkueenjohtaja Seppo Ruotoistenmäki.

Joukkueen seuraava ottelu pelataan 7.10. HC Nokiaa vastaan. Mukaan tunnelmaan pääsee leijonat-tv:n kautta.

PyhäNetin Eetu ja Joki United U16 SM- joukkueen Anton ja Samu kävivät kovaa taistoa pleikkarimatsin muodossa. Kuka voitti, se jää salaisuudeksi!

Urheilua olohuoneeseen

Kiekkoystäville seurattavaa löytyy myös Maxivisionin kattavasta kanavatarjonnasta. PyhäNetin 1G Supernetti-palveluun sisältyy automaattisesti kaksi Maxivisionin Peruspalvelu-kanavapakettia, mutta laajemmin urheilua pääsee seuraamaan erilaisten kanavapakettien kautta.

 Kanavapaketit sisältävät esimerkiksi jalkapalloa, moottoriurheilua ja jääkiekkoa – pääset katsomaan vaikka kaikki lätkän liigapelit. Tilauksen voit tehdä kuukausittain tai jatkuvana tilauksena.

Ja mikäli urheilu ei ole perheen jokaisen jäsenen suosikkikatsottavaa, voi toisen digiboksin yhdistää kakkostelkkariin ja katsella sieltä lastenohjelmia, sarjoja, elokuvia, dokumentteja – vaihtoehtoja riittää! Jos aika ei riitä kaikkien mieluisten ohjelmien katseluun, kannattaa avuksi hankkia tallennuspalvelu. Tallennuspalvelun avulla tallennat ohjelmia määrätyiltä kanavilta jopa 5000 tuntia ja tallenteet ovat katsottavissa kuuden kuukauden ajan.

Kanavapaketteihin ja tallennuspalveluun pääsee tutustumaan tarkemmin Maxivisionin nettisivuilla tai kirjautumalla Palvelukeskukseen osoitteessa oma.maxivision.fi

 

Hallinnoi evästeasetuksia