Skip to main content

Kokkolalainen Eetu Pekola aloitti Pyhänetin toimitusjohtajana toukokuun alussa. Hän on opiskellut tietojenkäsittelyn tradenomiksi 2004 Vaasan ammattikorkeakoulussa ja aloitti silloin uransa tietoliikenteen parissa Kokkolan puhelimella. 2006 hän puki päälleen armeijan vihreät ja kotiutui vuoden jälkeen tykistön viestiupseerina. Työura jatkui saman tien asiantuntijoiden esimiehenä ja kun Anvia fuusioitui Kokkolan puhelimen kanssa tuli hänestä yksikönpäällikkö. Voimatelille vuonna 2018 siirtymisen jälkeen Eetu on työskennellyt tiimipäällikkönä, palvelupäällikkönä ja kehityspäällikkönä. Nyt hän on Pyhänetin uusi toimitusjohtaja.

– Monenlaista on tullut tehtyä ja koettua tietoliikennealalla, Eetu summaa vaikuttavan työhistoriansa.

Pyhänet oli Eetulle selkeä jatkumo työuralle.

-Olen ollut kiinteän verkon eli valokuidun mies jo 18 vuotta. Pyhänet oli minulle tuttu jo työskennellessäni Kokkolassa ja täällä pääsen hienosti hyödyntämään osaamistani ja kehittämään sekä itseäni, että yhtiötä.

Toimitusjohtajalla on monipuolinen rooli sekä suuri vastuu ja hän toimii myös asiakaspalvelupäällikkö Annen ja teknisen asentajan Markun apuna aina asiakaspalvelusta itse työn suorittamiseen. Eetun päätavoitteena on pitää sekä asiakkaat, että yhtiön omistajat, Pyhäjärven ja Haapajärven kaupungit sekä Kärsämäen kunta, tyytyväisenä.

-Työ on monipuolista ja meillä on yhdessä selkeä tahtotila yhtiön kehittämiselle. Kehitys tulee minulle luonnostaan ja pääsen tekemään sellaisia asioita, jotka tulee minulle itsestään.

Eetun mielestä hyvä työpaikka ja työympäristö on sellainen, missä ei tarvitse turhia pönöttää ja saa olla juuri sellainen kuin on. Hyvässä työpaikassa jokainen hoitaa oman hommansa ja ottaa vastuuta. Vapaa-aikansa Eetu käyttää metsässä ja harrastuksiksi voikin sanoa kaikenlaiset metsähommat, metsän hyödyntämisen ja ihan metsässä oleskelun.

-Ei tarvitse kumarrella kuvia tai teeskennellä mitään mitä ei ole. Pyhänet on hyvin hoidettu yhtiö, johon on ollut mukava tulla ja minut on hyvin otettu vastaan. Olen tullut oikeaan paikkaan.

PyhäNet Oy:n toiminta-ajatuksena on parantaa toiminta-alueensa kuntien elinvoimaisuutta ja ihmisten elämänlaatua toteuttamalla, ylläpitämällä ja operoimalla laadukkaita ja toimintavarmoja valokuituverkkoja luoden edellytyksiä uusille digitaalisille palveluille, toimintamalleille ja käyttötottumuksille.

-Valokuituun uskon, koska se on sijoitus tulevaisuuteen sekä nykyhetkeen. Se ei vanhene eikä sen arvo laske. Tulevaisuudessa vaikka tarvittaisiin 10GB nopeus, niin se ei ole ongelma. Valokuitu tulee olemaan käytössä niin pitkälle, kun minä näen, eikä mikään mobiiliyhteys voi olla sen korvaaja.

Hallinnoi evästeasetuksia