Skip to main content

Tarjoamme asiakkaillemme hienon mahdollisuuden saada oppia hiihdon ammattilaisilta, sillä maaliskuussa järjestämme yhdessä Pohti Ski Teamin kanssa hiihtokoulun. Hiihtokoulun opettajina toimivat Pohti Ski Teamin hiihtäjät, joten tiedossa siis todellakin on ammattilaistason opastusta hiihdon saloihin!

Hiihtokoulu järjestetään kahtena keskiviikkoiltana ja valittavanasi on joko perinteisen tyylin tai luistelutyylin kurssit. Valintasi mukaan voit osallistua molemmilla kerroilla tai vain toisena iltana.

Hiihtokoulut järjestetään Pyhäjärven Honkavuorella ja kummankin tyylin opetusryhmiin mahtuu mukaan 8 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Ilmoittaudu siis heti, jotta varmistat paikkasi hiihtokoulussamme!

 

Hiihtokoulu – perinteinen ja luistelutyyli keskiviikkona 2.3. klo 18:00-20:00

Hiihtokoulu alkaa infotilaisuudella, jossa saat vinkkejä oikeanlaiseen voiteluun ja suksien valintaan. Hiihto-opetusosiossa käydään läpi molempien hiihtotapojen tyylit ja perustekniikat omissa ryhmissään. Hiihtokoulun lopuksi palautteen anto ja aikaa mieleen tulleille kysymyksille.  Osallistujat saavat hiihtokoulun päätteeksi mukaan harjoitteita ”kotiläksyksi”.

 

Hiihtokoulu – perinteinen ja luistelutyyli jatkokurssi keskiviikkona 16.3. klo 18:30-20:00

Kurssi alkaa luennolla lihasharjoitteista, jonka jälkeen jatkokurssilla annetaan kehittyneempiä vinkkejä hiihtotyylien tekniikoihin. Molemmille tyyleille on oma opetusryhmänsä. Illan päätteeksi on mahdollisuus saunoa Honkavuoren Hiisituvalla.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset 25.2. klo 14 mennessä PyhäNetille numeroon 040 486 3387 tai asiakaspalvelu@pyhanet.fi .Ilmoitathan samalla kumman hiihtotyylin opetukseen osallistut.

Pakkasraja – 15.

 

Nuorten maailmanmestari vuosimallia 2021, Pohti Ski Teamin Niilo Moilanen. Kuva: Ismo Aaltonen

Hallinnoi evästeasetuksia