Skip to main content

Miksi etsimme toimitusjohtajaa?

Nykyinen toimitusjohtajamme siirtyy uusiin haasteisiin vietyään yhtiömme uudelle aikakaudelle. Tarvitsemme uuden energisen ja kehityshenkisen toimitusjohtajan, joka jatkaa aloitettua kehitystyötä. Olisiko tässä unelmien työpaikka Sinulle? Lue lisää ja innostu.

Meistä lyhyesti

”Pyhänet parantaa toiminta-alueensa kuntien (Pyhäjärvi, Haapajärvi, Kärsämäki, Reisjärvi) elinvoimaisuutta ja ihmisten elämänlaatua toteuttamalla, ylläpitämällä ja operoimalla laadukkaita ja toimintavarmoja valokuituverkkoja, luoden edellytyksiä uusille digitaalisille palveluille, toimintamalleille ja käyttötottumuksille”

Pääkonttorimme sijaitsee luonnonläheisessä Pyhäjärven kaupungissa, josta tuotamme palveluita asiakkaillemme hyvien yhteistyökumppaniemme kanssa. Liikevaihtomme on n. 1 MEUR ja palveluksessamme on toimitusjohtajan lisäksi kaksi avainhenkilöä.

Yrityksemme toimii kannattavasti, hakee kasvua ja kehittää jatkuvasti toimintojaan. Pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin joustavasti, nopeasti ja tehokkaasti.

Toimitusjohtajan tehtävänkuva

Tehtävä on käytännönläheinen, ja sisältää paljon myös arkisten asioiden kanssa toimimista. Tämä on tehtävä, jossa toimitusjohtaja pystyy hyödyntämään aikaisempaa kokemustaan sekä oppimaan lisää toimialasta ja liiketoiminnan johtamisesta. Emme etsi isoa johtajaa, vaan henkilöä, jolla on nöyryyttä myös ruohonjuurityöhön. Olisiko tämä seuraava askel urallasi?

Työ on monipuolista ja haastavaa

Tässä tehtävässä sinulla on kokonaisvastuu asiakastyytyväisyydestä, taloudesta, markkinoinnista, organisaation johtamisesta ja uusien hankkeiden toteuttamisesta. Päiväsi täyttyvät erilaisten pienten operatiivisten asioiden organisoimisesta, mutta myös strategian ja vision toteuttamisesta.

Tekninen osaaminen on tärkeää, mutta sitäkin enemmänkin tulet tarvitsemaan palveluarkkitehtuurin ja -liiketoiminnan kokonaisymmärrystä. Teknisissä asioissa sinulla on tukenasi asiantunteva kumppanuusverkosto. Taloushallinto on myös tärkeässä roolissa työssäsi, joten kiinnostus ja ymmärrys numeroista on oleellista. Ilman myyntiä ja markkinointia ei tule kasvua, joten myös sosiaalisia valmiuksia ja myyntihenkisyyttä tarvitaan.

Arkisten asioiden hoitamisen ohella sinulla pitää olla kyky nähdä kokonaisuus ja kyetä visioimaan tulevaisuuden kuva, minne olet viemässä yhtiötäsi. Teet tiivistä yhteistyötä omistajien ja muiden pohjoissuomalaisten seutuverkkoyhtiöiden kanssa.

Esimiehesi on Pyhänetin hallituksen puheenjohtaja, ja teet tiivistä yhteistyötä Pyhäjärven kaupungin johdon kanssa.

Tyhjä työpiste odottaa uutta toimitusjohtajaa

Mitä työ vaatii ja kenelle se sopii

Odotamme sinulta koulutusta ja kokemusta, jotka tukevat tehtävässä onnistumista. Sinulla on kykyä tekniseen ajatteluun, mutta tehtävä ei edellytä teknistä koulutusta. Viimekädessä kokonaisvaltainen kokemuksesi ja persoonasi ratkaisevat valintamme.

Tämä on tehtävä, jossa oikea henkilö pääsee kasvamaan seuraavalle osaamistasolle. Aikaisempi liikkeenjohdollinen kokemus ei ole välttämätöntä, mutta numeroiden ymmärrystä pitää olla. Olit sitten urasi alussa oleva tai jo kokemusta hankkinut, kannattaa hakemus lähettää, jos tehtävän sisältö alkoi sinua kiinnostamaan.

Työssäsi joudut luomaan ja toteuttamaan projekteja, joten aikaisempi kokemus erilaisten projektien vetämisestä auttaa menestymään tehtävässä.

Tehtävä on haastava, ja siksi odotamme sinun olevan optimistinen persoona, joka näkee enemmän mahdollisuuksia kuin esteitä. Kokemus julkisen sektorin toimijoiden kanssa toimimisesta katsotaan eduksi.

Työpisteesi sijaitsee Pyhäjärvellä, mutta sitä voi hoitaa osin myös etänä. Odotamme, että olet viikoittain useamman päivän myös työpisteelläsi Pyhäjärvellä. Nykyinen toimitusjohtajamme on hoitanut tehtävää osin Oulusta, mutta hänellä on myös ollut kortteeri Pyhäjärvellä.

Tämä tehtävä on loistava mahdollisuus siirtyä uralla eteenpäin uusiin haasteisiin ja päästä kehittämään suomalaista tietoyhteiskuntaa. Ethän jätä tilaisuutta käyttämättä.

Mitä lupaamme

Pääset mukaan kasvutarinaan, jossa pääset oikeasti vaikuttamaan. Tarjoamme kilpailukykyiset edut tulospalkkiolla täydennettynä. Olemme myös valmiit tukemaan kehittymistäsi tehtävään liittyvillä koulutuksilla.

Kiinnostuitko?

Jos et ilmoituksesta tai kotisivuiltamme löytänyt kaikkia vastauksia kysymyksiisi, voit soittaa yrityksemme hyvin tuntevalle Arespartnersin konsultille Kari Kuosmaselle, p. 040 753 3520.

Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkapyyntösi viimeistään ke 26.1.2022 aikana Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi linkistä avoimet työpaikat.

HOX! Alustavat haastattelut pidämme Pyhäjärvellä jo torstaina 3.2.2022, eli varaathan päivän alustavasti kalenteriisi. Tieto jatkosta tulee hakijoille pikaisesti hakuajan päätyttyä.

Hallinnoi evästeasetuksia