Skip to main content

Tiesitkö, että valokuituliittymä mahdollistaa nopean nettisurffailun lisäksi television katselun HD-laatuisena? PyhäNetin kautta on saatavissa Maxivisionin TV-palvelu, jonka kautta TV-kanavien katselu onnistuu helposti verkkoliittymän ja digiboksin kautta. Maxivision TV-palvelun Peruspalvelu -kanavapaketti sisältyy PyhäNetin 200M Tuplanopea ja 1G Supernetti -liittymiin.

Maxivisionin myynti- ja markkinointipäällikkö Johanna Eriksson kertoo, että suosituin Maxivisionin tuote koko Suomessa on Peruspalvelu -kanavapaketti.

–   Nettiliittymän, digiboksin ja Peruspalvelu -kanavapaketin kautta voi katsoa 18 kanavaa HD-laadulla. Voit katsella esimerkiksi Ylen uutisia ja Maikkarin huippuohjelmia, eikä tarvitse miettiä antenneja tai huolehtia satelliittilautasen putsaamisesta, Eriksson kertoo.

Tavallisimpien suomalaisten kanavien lisäksi Maxivisionin Peruspalveluun PyhäNetin alueella sisältyy kaksi bonuskanavaa: Eurosport1 ja Discovery Channel, jotka asiakas voi aktivoida käyttöönsä omassa Palvelukeskuksessaan Maxivisionin nettisivuilla.

–    Peruspalvelu -kanavapakettiin kuuluvien kanavien oheen voi hankkia myös muita itselle mieluisia kanavapaketteja. Meiltä löytyy urheilua rakastaville esimerkiksi C More Sport, josta näkee kansainvälistä huippujääkiekkoa, jalkapalloa kuten Mestareiden Liigaa sekä tietysti myös rakastettua yleisurheilua.

Maxivisionin valikoimista löytyy myös viihdekanavapaketteja tai vaikkapa lastenkanavia. Erona suoratoistopalveluihin on, että kanavapaketin voi halutessaan tilata vaikka vain kuukaudeksi kerrallaan, eikä tilaus jatku automaattisesti, ellei asiakas itse valitse kanavapaketista jatkuvaa laskutustuotetta.

–   Kun maksu on suoritettu Maxivisionin verkkokaupassa kanava aukeaa heti, vaikka keskellä yötä.

 

Haapajärvinen Kontrojen perhe katselee tv-ohjelmia ja sarjoja monilta eri laitteilta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tallennuspalvelu tuo vapautta katseluun

Kanavien katselu on Maxivisionin kautta myös joustavaa. Ostamalla 6e/kk maksavan tallennuspalvelun voi Peruspalvelu -kanavapaketin kanavien ohjelmia tallentaa jopa 5000 tuntia.

Yksittäisiä ohjelmia voi tallentaa digiboksilta kaukosäätimellä sekä Mobiilisovelluksen kautta. Lisäksi on olemassa mahdollisuus tehdä jatkuvia sarjatallennuksia netin Palvelukeskuksessa.

Maxivisionin Tallennuspalvelusta löytyy myös näppärä Aloita alusta -toiminto.

–   Eli jos on vaikka Ylen uutiset, joista haluaa katsoa joka ikisen minuutin, niin toimintoa käyttämällä jo alkanutta ohjelmaa voi katsoa aivan alusta asti.

Urheilukanavapakeista esimerkiksi V sport -kanavapakettia on mahdollista katsella myös mobiililaitteella.

–   Jos odottaa lasta vaikkapa urheiluharjoituksista, niin voi siinä odotellessa katsoa jääkiekko-ottelun mobiilista, kuvailee Eriksson.

 

Ongelmatilanteissa apu on lähellä

Kansainvälisestä nimestään huolimatta Maxivision on suomalainen perheyritys. Asiakkaalle tämä näkyy siinä, että yrityksen asiakaspalvelu palvelee suomeksi arkisin klo 9–16. Lisäksi yritys on saanut asiakastyytyväisyyskyselyissä erityisen hyviä arvosanoja nimenomaan hyvästä teknisestä tuesta sekä asiakaspalvelusta.

–   Kun tilaa digiboksin meidän kautta, tulee digiboksin mukana kaikki tarvittava. Niin paristot, kaukosäädin kuin johdotkin. Lisäksi toki mukana pakkauksessa on ohje, jonka avulla digiboksin kytkeminen on helppoa kuin heinän teko. Ja jos tarvitsee apua niin toki voi soittaa asiakaspalveluumme, josta mieluusti autetaan asiassa kuin asiassa.

Joulun ajalle Eriksson suosittelee V premium -pakettia.

–   Maxivisionin asiakkaat saavat tilaamaansa V-kanavapakettia vastaavat Viaplay-suoratoistopalvelut kaupan päälle. V premium -kanavapaketin asiakasetuna asiakas saa veloituksetta Elisa Viihde Viaplay Totalin huippusisällöt katsottavaksi Viaplay-sovelluksen kautta. V-kanavat näkyvät digiboksilla ja Viaplay sisältöjä voi katsella kätevästi vaikkapa tabletilta tai älypuhelimelta.

Hallinnoi evästeasetuksia