Skip to main content

Anne Laitila on henkilö, johon voi olla yhteydessä PyhäNetin palveluihin liittyvissä asioissa. Onpa mielessäsi sitten valokuituliittymän hankinta tai rakennetun liittymän käyttöönotto, Anne joko vastaa kysymyksiisi itse heti tai huolehtii, että joku muu asiantuntija auttaa.

– Jos ei tiedä minne kuuluisi soittaa, voi soittaa minulle asiakaspalvelunumeroon ja minä ohjaan tarvittaessa eteenpäin. Aina voi, saa ja kannattaa soittaa, jos jokin askarruttaa mieltä, katsotaan yhdessä mitä asialle voi tehdä. Turhia kysymyksiä ei ole!

-Laajakaistapalvelun ongelma- ja häiriötilanteissa nopein apu löytyy kuitenkin soittamalla suoraan tekniseen tukeemme.

Annen roolina on olla PyhäNetillä ensimmäinen kontakti asiakkaisiin.

-Jos asiakas haluaa aiemmin valmiiksi rakennetun valokuituyhteyden käyttöönsä, sellainen voi onnistua muutamassa päivässä, parhaimmillaan jopa samana päivänä. Normaali toimitusaika palvelun käyttöönotolle on kaksi viikkoa.

-Mikäli kuitua joudutaan vielä rakentamaan, on vaihtelu suurempaa. Uutta valokuituyhteyttä rakennettaessa toimitusaika riippuu aina kohteesta, teknisistä seikoista ja jopa säästä, Anne kertoo.

Asiakaspalvelun lisäksi Anne tekee myös taloushallinnon sekä mainonnan ja markkinoinnin töitä. PyhäNetillä Anne on ollut töissä pian neljä vuotta.

-Meillä on pieni, rento työyhteisö ja töitä voi tehdä joustavasti. Suuremmaksi osaksi työskentely on itsenäistä ja koneen ääressä istumista, joten asiakaskontaktit tuovat siihen mukavaa vaihtelua. Koen onnistuvani omassa työssäni esimerkiksi silloin, kun voin auttaa asiakasta ratkaisemalla hänen ongelmatilanteensa.

Kotioloissa Anne on käyttänyt kuituyhteyttä jo vuodesta 2014 saakka. Hän listaa itsensä käyttämiä palveluita toimivan nettiyhteyden kautta.

-Teen töitä, surffailen eri nettisivuilla, katselemme tv:tä, lapset pelaavat tietokonepelejä, kodinturvapalvelut hoituvat kätevästi.

-Valokuituyhteys on niin toimintavarma, ettei sitä edes huomaa arjessa.  Toimintavarmuuden huomaa käytännössä vain liikuttaessa kodin ulkopuolella: Esimerkiksi jossain lomalla tai tien päällä saattaa manata, että mikä ihme tätä nettiä vaivaa, miksi tämä hidastelee tai pätkii, kunnes hoksaa, ettei käytössä olekaan valokuitua, Anne nauraa.

 

Hallinnoi evästeasetuksia