Skip to main content
Uutiset

Haapajärvellä liittymiä käyttöönotettavissa

By 14.12.2016No Comments

Haapajärven käyttöönotto edistyy!

Suurin osa Kuonan ja Kuusaan suunnan asiakkaista on kytketty verkkoon ja ovat käyttöönotettavissa. Voitte kytkeä päätelaitteeseen virrat ja päätelaitteen WAN-valo muuttuu oranssiksi kun kuituyhteys on ylhäällä. Ensimmäisellä käynnistyskerralla päätelaite päivittää ohjelmiston uusimpaan versioon, tällöin päätelaitteen sähköjä ei saa katkaista, laite käynnistyy muutaman kerran uudelleen ja on käyttövalmiina noin 10-15min kuluttua.

Jos päätelaitteen kytkentäkuitua ei ole vielä kytketty tulee se kytkeä valkoiseen muoviseen kytkentärasiaan vasemman puoleiseen vihreään liittimeen (kun liittimet osoittavat alaspäin) ja jos kytkentärasia on harmaa metallinen niin oikea liitin on etummainen.

Kun avaatte yhteyden ensimmäistä kertaa tietokoneella ohjaa selain käyttäjätietokyselyyn, täyttäkää siihen tietonne ja tämän jälkeen yhteys on noin 10minuutin sisällä käytettävissä. Jos käyttöönotossa on ongelmia ja WAN-valo palaa oranssina ottakaa yhteyttä seutunettitukeen 08-23706750.  Jos laitteen WAN-valo ei syty niin ottakaa yhteyttä 040 486 3387.

Jos ette ole vielä saaneet päätelaitetta niin voitte noutaa laitteen Haapajärven toimistolta osoitteesta Kustaa-Vaasankatu 2-4 tai soittaa numeroon 040 486 3387 sopiaksenne päätelaitteen asennuksesta.

Osa teleasennuksista on vielä työn alla ja asentajat soittelevat sopiakseen kuidun sisääntuontia varten asennusaikoja.

Hallinnoi evästeasetuksia