Skip to main content

Mitä tehdä, kun kahden ihmisen tulisi saada etäpalaveri pidettyä ja mobiiliverkkoyhteydellä kaistaa riittää juuri ja juuri yhteen videopuheluun? Minna ja Veijo Kontron perheessä Haapajärvellä tilanteeseen tarjoutui helpotusta, kun he huomasivat, että heidän taloonsa oli mahdollista saada PyhäNetin valokuituliittymä ja laajakaistapalvelu.

– Kun meillä on tämä L-mallinen talo, niin se aiheutti tietysti jo siinä verkon kantavuudessa ongelmia, kertoo Minna Kontro.

Töiden lisäksi perheessä on tarvetta hyvälle verkkoyhteydelle muutenkin, sillä myös perheen kaksi tytärtä käyttävät nettiä ahkerasti.

Kaistan täytyy henkilökohtaisten puhelinten, tablettien ja tietokoneiden lisäksi riittää niin televisiolle, radiolle, valvontajärjestelmälle kuin sääasemalle – sekä tulevaisuuden laitehankinnoille.

-Puolisoni valitsee kaikki laitteet sen perusteella, että ne ovat wifissä ja niissä on äppi, kertoo Minna Kontro naurahtaen.

PyhäNetin Laajakaistapalveluun Kontrot ovat olleet tyytyväisiä.

-Meni noin kaksi viikkoa ensimmäisestä yhteydenotosta ja meillä oli netti toiminnassa, kertoo Veijo Kontro.

Enää yhtäaikainen netinkäyttö ei aiheuta hankaluuksia Kontron perheessä. 

Valokuituun investoiminen kannattaa

Nyt jo jonkin aikaa PyhäNetin Laajakaistaa käyttäneenä Minna Kontro on sitä mieltä, että valokuituun investoiminen olisi pitänyt tehdä jo vuosia sitten.

-Sijoitus PyhäNetin Laajakaistaan on maksanut ihan varmasti jo itsensä takaisin, komppaa puoliso Veijo.

Kontroilla on kokemusta useasta eri verkkopalveluntarjoajasta ja he kokevat, että Pyhänetin hinnoittelu on kilpailukykyinen myös verrattuna muihin.

-Ei se ole yhtään sen kalliimpi kuin mikään muukaan ratkaisu, mitä olemme kokeilleet, kertoo Minna Kontro.

Toimivalla verkkoyhteydellä on Minnan mukaan vaikutusta koko perheen arkeen.

-Ei tule turhia riitoja siitä, kun netti ei toimi.

Hallinnoi evästeasetuksia