PyhäNet Oy esittely

PyhäNet Oy on Pyhäjärven kaupungin (51 %), Haapajärven kaupungin (31 %) ja Kärsämäen kunnan (18%) omistama vuonna 2013 perustettu verkkoyhtiö, joka on rakennuttanut huippunopean valokuituverkon Pyhäjärven ja Kärsämäen kuntien alueelle. Haapajärven valokuituverkon rakentaminen käynnistyi 2016 ja sen tavoitellaan valmistuvan vuoden 2018 loppuun mennessä.

PyhäNet Oy:n toiminta-ajatuksena on toteuttaa laajakaistahankkeita valokuitutekniikalla, ylläpitää ja operoida valokuituverkkoa omistaja kuntiensa alueella. PyhäNet Oy toimii aktiivisesti muiden verkkoyhtiöiden ja operaattoreiden kanssa, tarjoten yhdessä kumppaneidensa kanssa laadukkaita internetpalveluita.

Valokuituverkon tuomat mahdollisuudet ovat suuri edistysaskel maaseudun kehittämisessä. Toiminta-alueemme kunnat voivat markkinoida ja profiloitua tietoliikenneyhteyksien edistyksellisinä kuntina joilla on mahdollisuus kehittyä. Parhaimmillaan tämä luo uusia toimintamalleja ja muuttaa meidän käyttötottumuksia, jolloin palvelutuotanto tuo käyttäjille, kuluttajille, asiakkaille todellisia vaihtoehtoja ja valinnan mahdollisuuksia. Valokuituverkko tarjoaa mahdollisuuden palveluiden tuottamiseen ja tarjoamiseen asuinpaikasta riippumatta tai kunnan taloudellisesta tilanteesta riippumatta tasa-arvoisesti kaikille. Valokuituliittymä on kodin perusedellytys aivan kuten sähkö ja vesi, se myös nostaa kiinteistön arvoa. Valokuitu on investointi tulevaisuuteen, sillä sen kapasiteetti on lähes rajaton.

PyhäNet Oy
Asemakatu 4, 86800 Pyhäsalmi
Myynti@pyhanet.fi

Toimitusjohtaja
Matti Kangas

Hallitus 2018
Ilpo Karvonen, puheenjohtaja
Jouni Jussinniemi, jäsen
Asko Torssonen, jäsen
Markku Kärkkäinen, varajäsen
Pauli Ojalehto, varajäsen
Teija Myllylä, varajäsen