PyhäNet Oy

”PyhäNet Oy:n toiminta-ajatuksena on parantaa toiminta-alueensa kuntien elinvoimaisuutta ja ihmisten elämanlaatua toteuttamalla, ylläpitämällä ja operoimalla laadukkaita ja toimintavarmoja valokuituverkkoja luoden edellytyksiä uusille digitaalisille palveluille, toimintamalleille ja käyttötottumuksille.”

PyhäNet Oy on Pyhäjärven (51%) ja Haapajärven (31%) kaupunkien sekä Kärsämäen kunnan (18%) omistama vuonna 2013 perustettu verkkoyhtiö. Yhtiö on rakentanut valokuituyhteydet omistajakuntiensa alueille sekä osin myös Kiuruvedelle ja Reisjärvelle. Lisäksi PyhäNet on osakkaana Reisjärven valokuituyhtiö R-Netissä ja vastaa heidän asiakkuuksistaan.

Nykyaikainen ja toimintavarma internetyhteys luo edellytyksiä maaseutukuntien kehittymiselle ja asukkaiden tasavertaisiin elinoloihin kaupunkeihin verrattuna. Valokuituyhteys mahdollistaa esimerkiksi etätöiden tekemisen ja tätä kautta edesauttaa paluumuuttoa ja ehkäisee muuttotappiota. Yrityksille kuituyhteys tarjoaa aivan uudenlaiset mahdollisuudet palveluiden tuottamiseen ja tarjoamiseen paikasta riippumatta. Valokuituyhteys on kiinteistön perusominaisuus siinä missä sähkö- ja vesiliittymätkin.

PyhäNet Oy
Vanha Pyhäjärventie 7, 86800 Pyhäsalmi
myynti@pyhanet.fi

Toimitusjohtaja
Matti Kangas

Hallitus
Ilpo Karvonen, puheenjohtaja
Jouni Jussinniemi, jäsen
Asko Torssonen, jäsen
Veikko Ekman, jäsen
Pauli Ojalehto, jäsen
Markku Kärkkäinen, varajäsen
Tuukka Kuisma, varajäsen
Teija Myllylä , varajäsen