Valokuituliittymän hinnoittelu

Valokuituliittymän hinta on rakentamattomilla alueilla 950 euroa (sis. Alv 24%) sisältäen enintään 300 metrin liityntäyhteyden runkoverkosta, ylimenevät metrit 5,5 €/metri. Valmiiksi rakennetuilla alueilla kysy tarjous sähköpostilla myynti@pyhanet.fi tai soittamalla 040 631 2970

Mikäli etäisyys runkoverkosta kiinteistöön on enemmän kuin 300 metriä, tilausvahvistuksen yhteydessä Pyhänet ilmoittaa liittymän kokonaishinnan. Tilaus on sitova vasta, kun asiakas ja Pyhänet ovat yhteisesti sopineet ja vahvistaneet liittymähinnan. Lisätietoja myynti@pyhanet.fi tai asiakaspalvelusta 040 631 2970

Käyttövalmis liittymä sisältää toimintakuntoon asennetun liittymän. Hinta ei sisällä päätelaitetta eikä mahdollisia sisäverkkotöitä.

Asiakas voi hankkia päätelaitteen Pyhänetiltä. Saatavilla seuraavia malleja: CTS FWRIII-3105-N 150 euroa tai CTS FWR5-3105-AC 190 euroa. Molemmissa päätelaitteissa on kuituliitäntä, 4 kappaletta 1Gbps lähiverkkoportteja sekä WLAN. Kalliimman FWR5 mallin WLAN tukee 5GHz alueella toimivaa 802.11ac tekniikkaa, jolla päästään yli 100Mbps nopeuksiin langattomassa verkossa jos vain käytettävä kannettava kone / tabletti / muu laite tukee kyseistä tekniikkaa. Hinnat sisältävät tarvittavan optiikan ja kytkentäkuidun.

Tehtyäsi liittymäsopimuksen Pyhänet hakee kiinteistöllesi tarvittavat kaivuluvat tieviranomaisilta, tiehoitokunnilta tai maanomistajilta.

Ennen urakointia Pyhänetin edustaja käy suunnittelemassa kaivureitin ja liittymän viennin sisälle yhdessä kiinteistön omistajan tai omistajan valtuuttaman edustajan kanssa. Kiinteistösuunnittelussa kiinteistön omistajalla on velvollisuus selvittää muut maanalaiset kaapelit kuten esimerkiksi vesi- ja sähköjohdot, maalämpö tms. Ja ilmoittaa niistä Pyhänetin suunnittelijalle.

Valokuitukaapelia ei saa taittaa jyrkälle mutkalle eikä katkaista itse.
Valokuitukaapeli ei ole herkkä ukkoselle, mutta suosittelemme suojaamaan sähköiset laitteet sähköverkon ja laitteen väliin sijoitettavalla ylijännitesuojalla.

Yhteistyökumppanit