Valokuituliittymän hinnoittelu

Valokuituliittymän hinta on  950 euroa (sis. alv 24%) sisältäen enintään 300 metrin liityntäyhteyden runkoverkosta, ylimenevät metrit 5,5 €/metri. Liittymän toteuttamisen vaatiessa jo rakennettujen yhteyksien muuttamista tai uudelleen hitsauksia, hinta voi muuttua.

Mikäli etäisyys runkoverkosta kiinteistöön on enemmän kuin 300 metriä tai liittymän rakentaminen vaatii muutostöitä,  PyhäNet ilmoittaa liittymän kokonaishinnan tilausvahvistuksessa. Tilaus on sitova vasta, kun asiakas ja PyhäNet ovat yhteisesti sopineet ja vahvistaneet liittymähinnan.

Käyttövalmis liittymä sisältää toimintakuntoon asennetun liittymän. Hinta ei sisällä päätelaitetta eikä mahdollisia sisäverkkotöitä. Asiakas voi hankkia päätelaitteen PyhäNetiltä.

Tehtyäsi liittymäsopimuksen PyhäNet hakee kiinteistöllesi tarvittavat kaivuluvat tieviranomaisilta, tiehoitokunnilta tai maanomistajilta.

Ennen urakointia PyhäNetin edustaja käy suunnittelemassa kaivureitin ja liittymän viennin sisälle yhdessä kiinteistön omistajan tai omistajan valtuuttaman edustajan kanssa. Kiinteistösuunnittelussa kiinteistön omistajalla on velvollisuus selvittää muut maanalaiset kaapelit kuten esimerkiksi vesi- ja sähköjohdot, maalämpö tms. Ja ilmoittaa niistä PyhäNetin suunnittelijalle.

Valokuitukaapelia ei saa taittaa jyrkälle mutkalle eikä katkaista itse.
Valokuitukaapeli ei ole herkkä ukkoselle, mutta suosittelemme suojaamaan sähköiset laitteet sähköverkon ja laitteen väliin sijoitettavalla ylijännitesuojalla.

Yhteistyökumppanit