Valokuitu maksaa itsensä takaisin

Hidas nettiyhteys voi tulla kalliimmaksi mitä kuvittelitkaan

Maksat tärkeää laskua. Mobiilitunnistautuminen ei onnistu. Netti ei toimi. Ärsyttävää! Tekisi mieli heittää puhelin ikkunasta. Hakea pesäpallomaila, moottorisaha tai vasara ja näyttää sille #%&*#:een koneelle.

Jos toteutat nämä mielitekosi, voi huonosti pelaava nettiyhteytesi olla osasyyllinen aikamoisiin materiaalisiin vahinkoihin. Hukatusta ajasta tai menetetyistä hermoista nyt puhumattakaan.

Ratkaisu internet-ärsytykseen löytyy lähempää kuin luuletkaan. Nimittäin Pyhäjärvellä, Haapajärvellä, Kärsämäellä ja Reisjärvellä voit vaihtaa hitaan verkkoyhteyden helposti nopeaan valokuituun.

Mutta miten valokuitu eroaa muista liittymämahdollisuuksista?

Valokuidun vauhti ei vähene

PyhäNetin valokuitu on siitä kätevä vaihtoehto, että nettiyhteyden nopeus on tasaisesti se mitä luvataan.

Kun esimerkiksi mobiiliverkoissa käyttäjämäärän kasvu esimerkiksi juhlapyhien aikaan voi hidastaa verkkoa, niin valokuidulla surffaat aivan yhtä nopeasti, olitpa kodissasi ainoa verkon käyttäjä tai yksi kymmenestä.

Miten valokuidun saa käyttöön?

Ennen kuin pääset nauttimaan ihanan nopeasta verkkoyhteydestä, tarvitset pari juttua.

Valokuitu kulkee maan alla, joten esimerkiksi kesämökille tai taajama-alueen ulkopuolisiin taloihin valokuitukaapelia varten täytyy tehdä hieman kaivuutöitä.

Kun kaapelointi on tehty, tarvitset vielä laajakaistaboxin, joka muuntaa valokuitukaapelissa kulkevat tiedot tietokoneesi, hälytysjärjestelmäsi tai televisiosi ymmärtämään muotoon.

Ja nyt varmaan jo mietit, että kuulostaapa tämä kauhean monimutkaiselta ja vaivalloiselta…

Paikallinen yritys tuntee paikalliset tarpeet

… niin sinun on hyvä tietää, että kun lähdet asentamaan valokuitua kanssamme, ei sinulla tarvitse olla huolen häivää asennusprosessista.

Me PyhäNetillä olemme asentaneet useita valokuituliittymiä Haapajärvellä, Reisjärvellä, Pyhäjärvellä ja Kärsämäellä. Voimme kertoa jo puhelimessa, mitä rakentaminen johonkin tiettyyn paikkaan käytännössä tarkoittaa.

Lisäksi PyhäNetin asiakkaana sinulla on tuki aina lähelläsi. Sinun ei tarvitse jonottaa kalliisiin palvelunumeroihin, vaan saat henkilökohtaista palvelua. Tarvittaessa työntekijämme tulevat jopa paikan päälle tarkistamaan tilanteen.

Mutta kannattaako se? Useiden satasien sijoitus nettiyhteyteen?

Valokuitu on sijoitus tulevaisuuteen

Pitkällä tähtäimellä sijoitus kannattaa kyllä. Nimittäin valokuidun käyttöikä on pitkä – yli 50 vuotta, ellei enemmänkin. Esimerkiksi 1970-luvulla rakennetut valokuituverkot ovat edelleen toiminnassa ja kapasiteetti vastaa täysin nyt rakennettavia verkkoja!

Eikä tässä itseasiassa vielä kaikki.

Valokuitu nostaa asuntosi tai kesämökkisi arvoa

Etätöiden lisääntyessä yhä useampi meistä tekee paikkariippumatonta työtä. Avain tämän onnistumiselle on kunnon tietoliikenneyhteydet. Valokuidun avulla asunnossasi on sellaiset puitteet, joita tulevaisuuden asunnonostaja etsii.

Et varmasti halua, että tulevaisuuden asuntokauppasi jää kiinni siitä, että talosta ei löydy valokuitua?

Kiinnostuitko? Haluatko itsellesi nettiyhteyden, joka pidemmän päälle maksaa itsensä takaisin?

Tai soita/ lähetä viesti Annelle

0404863387 (arkisin 8.00 – 16.00)
asiakaspalvelu@pyhanet.fi

PyhäNet – maksaa itsensä takaisin

Maksaa itsensä takaisin